پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از 43 عنوان کتاب چاپ اوّل رونمایی می کند

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عرضه بیش از 220 عنوان کتاب و رونمایی از 43 عنوان کتاب چاپ اول و 6 نشریه علمی در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور دارد.
به گزارش و احد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این دوره از نمایشگاه که از 11 الی 21 اردیبهشت در مصلی بزرگ تهران برگزار می شود انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از 43 عنوان کتاب چاپ اوّل در زمینه های‌ قرآنی پژوهی، اقتصاد اسلامی، تاریخ اسلام، حقوق اسلامی، فلسفه علوم انسانی- اسلامی، فلسفه و کلام، روان‌شناسی اسلامی، تربیت اسلامی، جامعه شناسی اسلامی، علوم ‌سیاسی اسلامی و مدیریت اسلامی رونمایی می کند.
 فصلنامه علمی پژوهشی روش‌شناسی علوم انسانی، دو فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات اسلام و روان‌شناسی، دو فصلنامه علمی پژوهشی جستارهای اقتصادی، دو فصلنامه علمی پژوهشی تربیت اسلامی، دو فصلنامه علمی تخصصی اسلام و علوم اجتماعی و دو فصلنامه علمی تخصصی اسلام و مدیریت نشریاتی هستند که در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از سوی انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عرضه خواهد شد.
غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در بخش ناشران دانشگاهی، سالن 7B ، شماره 1 پذیرای مقدم شما است.