گزارش وضعیت پیشرفت مفاد تفاهم نامه شورای توسعه فرهنگ قرآنی با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

تعهدات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در تفاهم نامه منعقد شده فی مابین این پژوهشگاه با شورای توسعه فرهنگ قرآنی مطابق برنامه زمان بندی شده درحال اجرا است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این تفاهم نامه با هدف کمک و پشتیبانی مالی از فعالیت های قرآنی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منعقد شد و موضوع آن، انجام برنامه های مصوب در شورای توسعه فرهنگ قرآنی و کمیته تخصیص و نظارت بر هزینه کرد اعتبارات اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی است.
بر اساس گزارشی که به تازگی از سوی حوزه معاونت پژوهش پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شده است اکثر طرح های پیشنهادی مطابق زمان بندی پیش بینی شده در حال اجراست و در صورت تأیید شورای توسعه فرهنگ قرآنی و تأمین اعتبار، ظرف کمتر از 15 روز آثار آماده شده در تیراژ 3 هزار نسخه چاپ و منتشر می شود.
برپایه این گزارش یک طرح از طرح های پیشنهادی حذف و طرح های دیگری جهت جایگزینی پیشنهاد شده است.