مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

۲۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۵۳۶۳ اخبار
مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه صبح امروز سه شنبه 28 آذر ماه با حضور مسئولان، محققان و کارکنان این پژوهشگاه برگزار شد.
در این مراسم ابتدا حجت الاسلام و الملسمین دکتر عربی، معاون پژوهش، آموزش و فناوری پژوهشگاه گزارشی از عملکرد بخش های مختلف این معاونت در سال جاری بیان کرد و سپس حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به ارائه سخنرانی پرداخت.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، مسئولیت دانشگاهیان و حوزویان را در این برهه از زمان، سنگین توصیف کرد و خواستار توجه بیش از پیش محققان به رفع مشکلات کشور از طریق انجام پژوهش ها و مطالعات شد.
در پایان مراسم از پژوهشگران برتر این پژوهشگاه با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.