بازدید فرمانده سازمان بسیج ادارات استان قم از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۲۳ آذر ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۱ کد : ۲۵۳۶۴ اخبار
سرهنگ پاسدار بوالحسنی فرمانده سازمان بسیج ادارات استان قم صبح امروز پنج شنبه 23 آذر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد و در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد باقرسعیدی روشن، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به ارائه نکاتی چند پرداخت.
فرمانده سازمان بسیج ادارات استان قم با اشاره به جدی بودن تهاجم فرهنگی دشمنان اظهار کرد: پس از مطرح شدن موضوع تهاجم فرهنگی توسط مقام معظم رهبری اگر جامعه تلاش جدی تری در آماده کردن مقدمات مبارزه از خود نشان می داد الان باید در این زمینه خیلی پیشرفت می کردیم و اجازه نمی دادیم تا تهاجم در ابعاد مختلفش، خود را نشان دهد.
سرهنگ پاسدار بوالحسنی ادامه داد: بعد از دفاع مقدس پس از ناتوانی دشمن در جبهه های نظامی، اکنون به جنگ نرم روی آورده است.
شایان ذکراست در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعیدی روشن ضمن خیر مقدم به فرمانده سازمان بسیج ادارات استان قم، بطور اختصار پژوهشگاه را معرفی کرد و به افزایش حس مسئولیت پذیری از سوی کارکنان ادارات اشاره کرده و گفت: اگر هر یک از کارکنان بدون توجه به این که در چه پست و مقامی قرار دارند با روحیه بسیجی و حس مسئولیت پذیری با ارباب رجوع برخورد کنند سبب مشکل گشایی خواهند شد و طبیعتاً سازمان بسیج ادارات می تواند درگسترش این فرهنگ مؤثر واقع شود.
همچنین در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعیدی روشن آمادگی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را برای همکاری با سازمان بسیج ادارات در برپایی کارگاه های تخصصی در زمینه مدیریت اسلامی، روان شناسی اسلامی و سبک زندگی اعلام نمود.