نشست علمی «بررسی و تبیین شاخص های فساد اداری » برگزار می شود

گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «بررسی و تبیین شاخص های فساد اداری» را روز سه شنبه 23 آبان برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این نشست با هدف ارتقای علمی طرح پژوهشی «بررسی و تبیین شاخص های فساد اداری با نگاهی به سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه از دیدگاه اسلام» برگزار می شود. سخنران این نشست دکتر عبدالله توکلی و دبیر آن دکتر ابولفضل گایینی از اعضای هیأت علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می باشند و دکتر عابد جعفری نیز به عنوان ناقد در این نشست حضور خواهد داشت.
محتوای نشست مزبور در سه محور 1. ارائه دستاوردهای طرح پژوهشی 2. دریافت نظرات ناقد و شرکت کنندگان و  3. ارائه پاسخ و گفتگوی علمی ارائه خواهد شد.
نشست علمی یاد شده روز سه شنبه 23 آبان ماه ساعت 15 در دفتر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در تهران، خیابان انقلاب، بین وصال و قدس، کوی اسکو، پلاک 6 برگزار می شود و شرکت عموم علاقه مندان درآن آزاد است.