نشست علمی «اخلاق و تربیت اخلاقی در مکتب مشاء» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۱۵ آبان ۱۳۹۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۵۳۸۲ اخبار
گروه تربیت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «اخلاق و تربیت اخلاقی در مکتب مشاء» را روز پنج شنبه 18 آبان برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سخنران این نشست علمی حجت الاسلام دکتر محمد داوودی عضو هیأت علمی گروه تربیت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است و هدف از برگزاری آن، ارائه یافته هایی در مورد اخلاق و تربیت اخلاقی در مکتب مشاء برای آشنایی فعالان عرصه تعلیم و تربیت و پژوهشگران این رشته ذکر شده است.
محتوای نشست مزبور در سه محور 1. اخلاق مشاء شامل اخلاق(ماهیت نفس، قوای نفس، سعادت انسان)، فضایل و رذایل، معیار فضلیت، اجناس فضایل و رذایل2. تربیت اخلاقی شامل: هدف تربیت اخلاقی، اصول تربیت اخلاقی، روش های تربیت اخلاقی و الگوی تربیت اخلاقی  3. نقد و بررسی اخلاق و تربیت اخلاقی مشاء ارائه خواهد شد.
نشست علمی یاد شده روز پنج شنبه 18 آبان ماه از ساعت 9.30 صبح تا 11.45 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت عموم علاقه مندان درآن آزاد است.