نشست علمی تبیین نظام نوری در فلسفه اشراق و دلالت های تربیتی آن را برگزار می کند

گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی تبیین نظام نوری در فلسفه اشراق و دلالت های تربیتی آن  را روز چهارشنبه 31 خردادماه سال جاری برگزار می نماید.
به گزارش و احد خبر روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین محمد بهشتی عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه این نشست را با هدف تبیین نظام نوری اشراق به عنوان مبنای تربیتی و اخلاقی اشراق ارائه خواهد داد.
ارائه سیمای شاخص نظام نوری، سرچشمه ها و مبادی نظریه نظام نوری و دلالت های تربیتی برآمده از نظام نوری از جمله محورهایی است که در این جلسه علمی مطرح خواهد شد.
این نشست در پی آن است که به سئوالاتی نظیر عوالم وجود در نگرش اشراقی چگونه است؟ و میزان تطابق فلسفه اشراق به عوالم وجود با نگاه اسلام در چه پایه است؟ پاسخی در خور دهد.
نشست علمی فوق روز چهارشنبه 31 خردادماه سال جاری از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و دبیر آن هم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد داودی عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه خواهد بود.