2 اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان آثار برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شد

برگزیدگان هجدهمین جشنواره کتاب سال دانشجویی با حضور بهمن درّی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر محمد حسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی، در آخرین روز از هفته کتاب (29 آبان ماه) معرفی شدند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، بر اساس اعلام نظر هیأت داوران این دوره از جشنواره، کتاب بهداشت روانی با نگرش به منابع اسلامی اثر مولفان:‌ محمد سالاری‌فر، محمدصادق شجاعی، ‌سیدمهدی موسوی اصل، محمد دولتخواه از انتشارات پژوهشگاه حوزه ود انشگاه و سمت به عنوان اثر برگزیده در گروه علوم انسانی و اجتماعی معرفی شد و از حسین حسینیان مقدم، یکی از مؤلفان کتاب «دانشنامه سیره نبوی(ص)» از انتشارات پژوهشگاه حوزه ودانشگاه  تقدیر بعمل آمد.
  جشنواره کتاب سال دانشجویی هر سال با هدف معرفی بهترین آثار مکتوب دانشجویی و با شرکت کلیه دانشگاه های کشور برگزار می شود.
   آثاری که امسال به این جشنواره ارسال شده است در گروه‌های هفتگانه علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، پزشکی و دامپزشکی، علوم پایه، معماری و هنر و علوم دینی است.