وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را منصوب کرد

۲۳ آبان ۱۳۹۰ | ۰۹:۵۶ کد : ۲۵۴۸۵ اخبار
دکتر کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد باقر سعیدی روشن را به عنوان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب کرد.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، دکتر دانشجو در حکم انتصاب رئیس جدید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اظهار امیدواری کرده است که وی با اتکال به عنایات الهی و بهره گیری از همه ظرفیت های موجود به ویژه تجارب ارزنده اعضای هیأت علمی و همکاران متعهد آن پژوهشگاه در تحقق اهداف و برنامه های فرهنگی و اجتماعی بارویکرد سیاست های تقدیمی به مجلس شورای اسلامی موفق و مؤید باشد.
   ایشان در بخش دیگری از این حکم، اهتمام در انجام پژوهش های کاربردی و تقاضا محور و نیز تربیت پژوهشگرانی که بینشی ارزشی و نگرشی معنوی و خدمتگزار داشته باشند را یادآور شده است.
   گفتنی است تا پیش از این، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعیدی روشن به عنوان عضو هیأت علمی، مدیر گروه قرآن پژوهی و رئیس پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بوده است.