بیانیه روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۰ | ۱۲:۰۶ کد : ۲۵۵۰۷ اخبار

جریان آزاد اطلاعات و اطلاع‌رسانی به موقع و شفاف در دنیای امروز، بنیان رشد آگاهی و پیشرفت افراد و جوامع انسانی است و تمامی کسانی که به هر شکل ممکن در این راه همت گمارده‌اند، شایسته تحسین، ترغیب و تشویق هستند.

صاحبان قلم و اهالی خرد و اندیشه، به ویژه خبرنگاران همیشه زبان گویا و حقیقت جوی جامعه بوده و با چشمان تیزبین و نگاه واقع بین، وظیفه سنگین اطلاع‌رسانی و روشنگری را در جامعه بر عهده دارند.

هفدهم مرداد ماه روز خبرنگار فرصتی مغتنم برای گرامی‌داشت مقام و منزلت خبرنگارانی است که در انعکاس واقعیات و تبیین فراز و فرودهای تلخ و شیرین جامعه اسلامی ایران می‌کوشند.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن ادای احترام به روان پاک شهیدان و جان باختگان خانواده بزرگ اطلاع رسانی به ویژه خبرنگار شهید محمود صارمی، روزخبرنگار را به همه تلاشگران عرصه خبرو اطلاع رسانی، صاحبان اندیشه و قلم، طلایه اداران حق و حقیقت که با تلاش و تکاپوی خود ،چراغی روشن فرا راه جامعه می‌افروزند، تبریک و تهنیت گفته وبهروزی و پیروزی همه اصحاب گرانقدر خبرو رسانه را از درگاه باری تعالی خواهان است.

روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه