یک اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین دوره جایزه کتاب فصل برگزیده شناخته شد

کتاب حقوق قراردادها در فقه امامیه، تألیف سیدمصطفی محقق داماد، جلیل قنواتی، سیدحسن وحدتی شبیری و ابراهیم عبدی پورفر از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین دوره جایزه کتاب فصل به عنوان اثر برگزیده شناخته شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، مراسم اهدای شانزدهمین جایزه کتاب فصل با حضور بهمن دری، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی شجاعی صایین،مدیر عامل موسسه خانه کتاب و جمعی از نویسندگان و مولفان آثار برگزیده و شایسته تقدیر در موسسه خانه کتاب برگزار شد.

به گفته علی شجاعی صایین،مدیر عامل موسسه خانه کتاب، ‌شانزدهمین دوره جایزه کتاب فصل،‌از نظر بررسی و داوری تعداد آثار در بین همه دوره‌ها، ‌رکورددار است.

در شانزدهمین دوره جایزه کتاب فصل، 247 اثر به مرحله دوم داوری‌ها راه یافتند. در این دوره ‌7543 اثر داوری شدند.

در این مراسم برگزیدگان و پدید‌آورندگان آثار شایسته تقدیر نیز جایزه کتاب فصب را دریافت کردند.

گفتنی است در کتاب حقوق قراردادها در فقه امامیه به بررسی شرایط، مفاهیم و مقولات مرتبط با عقد قرارداد از جمله عیوب اراده و اکراه و اشتباه در فقه امامیه پرداخته شده است.