کارگاه آموزشی نقد کتاب اطلس شیعه برگزار خواهد شد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی کارگاه آموزشی نقد کتاب اطلس شیعه، تدوین حجت‌الاسلام‌والمسلمین رسول جعفریان از سوی گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری گروه تاریخ دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

در این کارگاه نقد صاحب‌نظران و اساتید ی از جمله دکتر عبد الله ناصری طاهری و‌ دکتر محسن الویری از دانشگاه باقر العلوم،‌ حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا ایمانی مدیر گروه تاریخ تشیع دانشگاه ادیان و مذاهب و منصور داداش ن‍ژاد از سوی پژوهشگاه حضور خواهند داشت.

همچنین دکتر شکر الله خاکرند از دانشگاه شیراز،‌ دکتر سید احمد رضا خضری از دانشگاه تهران،‌ دکتر محمد علی چلونگر و دکتر اصغر منتظر القائم نیز به دعوت دانشگاه اصفهان در این کارگاه شرکت داشته و به سخنرانی و تبادل نظر خواهند پرداخت.

کارگاه آموزشی نقد کتاب اطلس شیعه دوشنبه 6 تیرماه 1390 در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.