نشست علمی تخصصی «زندگانی دوازده امام (ع) در جریان‌های تاریخ‌نگاری اهل سنت» برگزار خواهد شد

۲۷ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۵۵۹۰ اخبار

گروه تاریخ پ‍ژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مدرسه عالی تاریخ، ادیان و مذاهب جامعه المصطفی(ص) العالمیه نشست علمی تخصصی مشترکی را با عنوان «زندگانی دوازده امام (ع) در جریان‌های تاریخ‌نگاری اهل سنت» برگزار می‌کند.
در این نشست دکتر منصور داداش‌نژاد عضو هیات علمی گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طی سخنرانی خود به تبیین و تشریح رویدادهای مربوط به زندگانی دوازده امام(ع) در منابع تاریخ نگاری اهل سنت خواهد پرداخت.
این نشست از ساعت 10 تا 12 روز پنجشنبه 28/11/89 در سالن شهید صدر مدرسه عالی امام خمینی(ره) واقع در قم، میدان جهاد(باجک)، برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه‌مندان، اساتید، طلاب و دانشجویان در آن آزاد است.