نشست علمی «الگوهای مدیریتی، آموزشی و تربیتی مدارس اسلامی وابسته به آموزش و پرورش از سال 1320 تا 1388» برگزار خواهد شد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «الگوهای مدیریتی، آموزشی و تربیتی مدارس اسلامی وابسته به آموزش و پرورش از سال 1320 تا 1388» به منظور بررسی وضعیت مدارس اسلامی و میزان موفقیت آن‌ها در تربیت افراد دیندار و متعهد و دستیابی به الگوهای تربیتی، آموزشی و مدیریتی آن‌ها، از سوی گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه علمیه قم، با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی نقی فقیهی برگزار می‌شود. هدف اصلی نشست یادشده استفاده آموزش و پرورش و نظام آموزش عالی از تجربه نسبتا غنی بیش از نیم قرن فعالیت این مدارس است.
این نشست ساعت 18روز چهارشنبه 1/10/1389در سالن همایش‌های مرکز انجمن‌های علمی حوزه واقع در قم، بلوار جمهوری اسلامی، کوچه 2، فرعی چپ برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه‌مندان. طلاب و دانشجویان در آن آزاد است.