نشست تخصصی «راهکارهای تحکیم خانواده در اسلام» برگزار شد

۱۰ مرداد ۱۳۸۹ | ۱۰:۲۳ کد : ۲۵۶۸۵ اخبار
نشست تخصصی راهکارهای تحکیم خانواده در اسلام با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران واحد خواهران دانشگاه امام صادق(ع) در این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر بستان به ارائه و تبیین مدلی برای راهکارهای تحکیم خانواده، برمبنای منابع دینی و با الهام از اندیشه‌های استاد شهید مطهری پرداخت.
بر حسب این مدل، عامل اصلی تحکیم خانواده را باید در ویژگی‌های فطری و طبیعی زن و مرد جستجو کرد که در قالب پاره‌ای از مشابهت‌ها و تفاوت‌های جنسی بروز می‌یابد.
بر اساس این مدل همچنین مجموعه‌ای از عوامل ثانویه مانند تفکیک جنسیتی نقش‌ها، سرپرستی مرد بر خانواده و ممنوعیت روابط جنسی در خارج از چهارچوب خانواده و نیز مجموعه‌ای از عوامل پشتیبان از قبیل رشد ایمان و اخلاق، رشد آگاهی‌های زوجین، تدابیر حقوقی و راهکارهای حمایتی رسمی و غیر رسمی در تحکیم خانواده موثر هستند.
در پایان این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر بستان به پرسش‌های شرکت‌کنندگان پیرامون این مدل پاسخ گفت.