گروه جامعه‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست تخصصی «پارادایم جامعه شناسی اسلامی» را برگزار کرد

۱۰ مرداد ۱۳۸۹ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۵۶۸۶ اخبار
نشست تخصصی «پارادایم جامعه‌شناسی اسلامی از سوی گروه جامعه‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران واحد خواهران دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نشست حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر بستان پس از ارائه توضیحاتی پیرامون مفهوم پارادایم و دلایل به‌کارگیری این اصطلاح، به تبیین مبانی وجود‌شناختی، معرفت‌شناختی و روش‌شناختی جامعه‌شناسی اسلامی به عنوان یک پارادایم در حال ظهور، پرداخت.
تبیین جایگاه فطرت، تعریف عقلانیت، تبیین رابطه فرد با جامعه، توضیح جایگاه هریک از روش‌های اجتهادی،‌عقلی و تجربی در تحقیقات علوم اجتماعی از منظر پارادایم جامعه‌شناسی اسلامی از مهمترین محورهای مورد بحث در این نشست بود.
در پایان نیز حاضران پرسش‌هایی را پیرامون محورهای یادشده مطرح ساختند که حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر بستان بدان پاسخ گفت.