همایش «جنسیت از منظر دین و روان‌شناسی» قم، اردیبهشت 1390

۱۰ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۱:۱۵ کد : ۲۵۷۰۳ اخبار

همایش «جنسیت از منظر دین و روان‌شناسی» به همت گروه روان‌شناسی معاونت پژوهش موسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی‌(ره)، با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سایر مراکز علمی، پژوهشی و آموزش، اردیبهشت ماه سال آینده در موسسه امام خمینی‌(ره) قم برگزار می‌گردد.

به گزارش مرکز خبر حوزه،هویت جنسی و رشد آن از نگاه دین و روان‌شناسی، ‌تفاوت‌های زن و مرد از نگاه دین و روان‌شناسی، نقش و کارکرد تفاوت‌های جنسیتی در خانواده از نگاه دین و روان‌شناسی،تأثیر دیدگاه‌های غیردینی (سکولار) در روان‌شناسی زن و مرد، جنسیت و نظام آموزشی؛ تفاوت‌ها و شباهت‌ها، نظام انگیزشی زن و مرد؛ تفاوت‌ها و شباهت‌ها، جنسیت و اشتغال از نگاه دین و روان‌شناسی، جنسیت و بهداشت روانی، الگوهای ارتباطی زن و مرد، رسانه و الگوهای جنسیتی در جامعه، جنسیت و تربیت دینی، اخلاقی، اجتماعی و ...، جنسیت و شخصیت از محورهای این همایش یکروزه می‌باشد.

علاقه‌مندان به شرکت در این همایش باید آثار خود را تا پایان آبان سال جاری در محور‌های فوق، حداکثر در 25 صفحه، حروفچینی شده در محیط word و PDF  از طریق پست الکترونیکی به نشانی hamayesh@qabas.netدبیرخانه همایش و یا به آدرس پستی قم، ابتدای بلوار امین، بلوار جمهوری اسلامی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره، اداره همایش‌ها و نشست‌های علمی ارسال نمایند.

خاطرنشان می‌شود، شرکت کنندگان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های 2113409و2909099-0251 تماس گرفته و یا به پایگاه اطلاع‌رسانیwww.qabas.net  مراجعه کنند.