همایش «جنسیت از منظر دین و روان‌شناسی» برگزار می‌شود

همايش «جنسيت از منظر دين و روان‌شناسي» به همت گروه روان‌شناسي معاونت پژوهش موسسه آموزش و پژوهشي امام خميني‌(ره)، با همكاري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ساير مراكز علمي، پژوهشي و آموزش، ارديبهشت ماه سال آينده در موسسه امام خميني‌(ره) قم برگزار مي‌گردد.
به گزارش مركز خبر حوزه،هويت جنسي و رشد آن از نگاه دين و روان‌شناسي، ‌تفاوت‌هاي زن و مرد از نگاه دين و روان‌شناسي، نقش و كاركرد تفاوت‌هاي جنسيتي در خانواده از نگاه دين و روان‌شناسي،تأثير ديدگاه‌هاي غيرديني (سكولار) در روان‌شناسي زن و مرد، جنسيت و نظام آموزشي؛ تفاوت‌ها و شباهت‌ها، نظام انگيزشي زن و مرد؛ تفاوت‌ها و شباهت‌ها، جنسيت و اشتغال از نگاه دين و روان‌شناسي، جنسيت و بهداشت رواني، الگوهاي ارتباطي زن و مرد، رسانه و الگوهاي جنسيتي در جامعه، جنسيت و تربيت ديني، اخلاقي، اجتماعي و ...، جنسيت و شخصيت از محورهاي اين همايش يكروزه مي‌باشد.
علاقه‌مندان به شركت در اين همايش بايد آثار خود را تا پايان آبان سال جاري در محور‌هاي فوق، حداكثر در 25 صفحه، حروفچيني شده در محيط word و PDF  از طريق پست الكترونيكي به نشاني hamayesh@qabas.netدبيرخانه همايش و يا به آدرس پستي قم، ابتداي بلوار امين، بلوار جمهوري اسلامي، مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني ره، اداره همايش‌ها و نشست‌هاي علمي ارسال نمايند.
خاطرنشان مي‌شود، شركت كنندگان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره تلفن‌هاي 2113409و2909099-0251 تماس گرفته و يا به پايگاه اطلاع‌رسانيwww.qabas.net  مراجعه كنند.