پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای همکاری وزارت آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه سراسر کشور حضور یافت

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با ارائه بیش از 150عنوان کتاب در نمایشگاه دستاوردهای همکاری وزارت آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه سراسر کشور شرکت کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انتشارات این پژوهشگاه با حضور در نمایشگاه یادشده، ضمن معرفی آثار پژوهشگاه  در زمینه علم دینی و اسلامی‌سازی علوم‌انسانی، جدیدترین کتاب‌های منتشره خود را در معرض نمایش و فروش قرار داده است.

نمایشگاه دستاوردهای همکاری وزارت آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه با حضور حوزه‌های سراسر کشور، موسسات پژوهشی و نهادهای فعال در زمینه علوم تربیتی، 20 اردیبهشت‌ماه در سالن مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) واقع در انتهای خیابان انقلاب قم، جنب گلزار شهدا، گشایش یافته و به مدت 3 روز برای بازدید عموم برپا خواهد بود.