گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاریخ کامل زندگانی امام‌علی(ع) را تدوین می‌کند

گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی طرح کلان زندگی امام علی(ع) را اجرا و منتشر می‌نماید.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اعلام این مطلب افزود: «اجرای طرح کلان زندگی امام‌علی(ع) از سوی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به این گروه پیشنهاد شده و مراحل مقدماتی آن آغاز شده است.»
حجت الاسلام‌والمسلمین‌دکتر هدایت‌پناه این طرح را دربرگیرنده تمامی زوایای زندگی امیرالمومنین(ع) دانسته و بیان داشت: «در نشست مشترک گروه تاریخ‌اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون زمینه‌ها و ظرفیت‌های موجود برای همکاری دو مرکز، طرح یادشده مورد بررسی قرار گرفت و توافقات اولیه برای اجرای آن به عمل آمد.»
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح دانشنامه سیره نبوی(ص)،  ظرفیت این گروه برای انجام طرح‌های کلان پژوهشی را مناسب ارزیابی کرده و از انتخاب تیم تحقیقاتی لازم برای این طرح، ظرف یک ماه آینده خبر داد.