نشست مشترک مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار شد

مسئولین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی طی نسشت مشترکی به تبادل نظر پیرامون زمینه‌های همکاری مشترک و راهکارهای افزایش تعاملات دوجانبه پرداختند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این نشست ابتدا دکتر قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی، ضمن معرفی بخش‌های مختلف این پژوهشگاه، ماموریت اصلی آن را شناسایی عوامل، ظرفیت‌ها و موانع توسعه در ایران و دست‌یابی به راهکارهای ارتقاءظرفیت‌ها و کاهش موانع ذکر کرد.
وی با تشریح فعالیت‌های پژوهشگاه، از هویت دینی و مناسبات ملی، رقابت‌پذیری و جهانی سازی و بازیابی توان احیای میراث معنوی کشور به عنوان مهم‌ترین فعالیت های انجام شده در این مرکز نام برد.
دکتر آذربایجانی قائم مقام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نیز با معرفی اجمالی پژوهشگاه، عمده محورهای همکاری مشترک را تکمیل زنجیره تحقیقات دو مرکز و کاربردی کردن آن‌ها و اتخاذ سیاست‌های ترویج پژوهش در کشور، انجام پژوهش‌های مشترک، همکاری در بخش آموزش، تبادل امکانات و فرصت‌ها و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و تخصصی دانست.
در ادامه این نشست طرفین به بحث و تبادل نظر پیرامون گسترش تعاملات میان هریک از بخش‌های پژوهشی پرداختند.
گفتنی است؛ در پایان دو مرکز برای تدوین تفاهم‌نامه همکاری، و سامان‌دهی ارتباطات علمی و پژوهشی مشترک توافق نمودند.