پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی استان قم تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند

با هدف گسترش تعاملات علمی و پژوهشی در عرصه علوم انسانی، تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی استان قم، منعقد شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با امضای این تفاهم‌نامه طرفین توافق نمودند تا در زمینه انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز، حمایت مشترک از تالیف یا ترجمه کتاب‌ها و مقالات مرتبط با اهداف و زمینه فعالیت دو مرکز و حمایت مشترک از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی مورد نظر با یکدیگر همکاری نمایند.
همکاری متقابل در برگزاری برنامه‌های علمی- پژوهشی و دوره‌های آموزشی، مبادله اسناد و مدارک علمی غیرطبقه‌بندی شده و فراهم‌نمودن زمینه تعامل کارشناسان و محققان دو مرکز از جمله دیگر محورهای این تفاهم‌نامه است.
بر اساس این تفاهم‌نامه هر از دو طرف متعهد شدند که زمینه بهره‌گیری محققان و پژوهشگران طرف مقابل را از منابع، اطلاعات و نتایج تحقیقات انجام گرفته، فراهم نمایند.