پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دومین نمایشگاه تخصصی سالانه کتاب دانشگاهی حضور یافت

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با ارائه بیش از یکصد عنوان کتاب در دومین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی شرکت کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نمایشگاه بیش از 100 عنوان کتاب به همراه آخرین کتاب‌های منتشره، عرضه شده است که موضوعات اقتصاد، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، حقوق، فلسفه، علوم قرآنی،‌ علوم تربیتی و تاریخ را با رویکرد اسلامی دربرمی‌گیرد و عمدتاً به عنوان منابع درسی رشته‌های علوم انسانی در دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کتاب‌های «مبانی رویکرد اجتماعی به حقوق»، «نظام قظایی عصر قاجار و پهلوی»، «تاریخ تفسیر قرآن»، «قواعد فقه جزایی»،‌ «بررسی تطبیقی مبانی تفسیر قرآن»، «درسنامه ترجمه قرآن کریم»، «گزینش‌رهبر و نظارت بر او در نظام جمهوری اسلامی ایران»، «اسلام و تفاوت‌های جنسیتی»،  «چندمعنایی در قرآن کریم»، «حقوق جزای عمومی»، «آرای تربیتی فیض کاشانی» و «سبک رهبری امام‌خمینی» از جمله مهم‌ترین آثار جدید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هستند که در این نمایشگاه ارائه شده‌اند.
دومین نمایشگاه تخصصی سالانه کتاب دانشگاهی از سوی انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 9 آبان‌ماه جاری در محل آفرینش‌های فرهنگی، هنری واقع در تهران، خیابان حجاب، سالن حجاب گشایش یافته و تا 15 این ماه ادامه خواهد داشت.
گفتنی است کتابخانه‌های مراکز علمی و دانشگاهی می‌توانند کتاب‌های عرضه شده در این نمایشگاه را با تخفیف 50درصدی خریداری نمایند که برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 9- 66566658-021 تماس حاصل نمایند.