پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اولین شماره از دوفصلنامه علمی- تخصصی «اسلام و علوم اجتماعی» را منتشر ساخت.

اولین شماره از دوفصلنامه علمی- تخصصی «اسلام و علوم اجتماعی» ویژه فصل بهار و تابستان 1388 به جامعه‌ علمی کشور عرضه شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هدف از انتشار این دوفصلنامه انجام تحقیقات بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی در زمینه علوم اجتماعی و مناسبات آن با دین و نقد و بررسی مکاتب موود در این زمینه است.
اولین شماره از این دوفصلنامه به مدیرمسئولی حجت الاسلام‌والمسلمین محمود رجبی و سردبیری دکتر غلامرضا جمشیدی‌ها در 143 صفحه منتشر شده و دربرگیرنده مقالات زیر است:
- رویکرد کارکردی به دین/ علی سلیمی
- نظریه انحطاط و اصول شش‌گانه تکامل انسانی از دیدگاه سیدجمال‌الدین/ مجید کافی
- تبیین بی‌ثباتی خانواده با تکیه بر نظریه استاد مطهری/ حسین بستان
- انحرافات اجتماعی از دیدگاه شهید مطهری/ حفیظ‌الله فولادی
- شناسایی نگرش بانوان ورزشکار نسبت به حجاب در ورزش به کمک روش کیو/ علیرضا خوشگویان‌فرد، طیبه زرگر و فرشاد تجاری
محققان و پژوهشگران فعال در عرصه علوم اجتماعی می‌توانند جهت ارسال مقالات خود برای انتشار در این نشریه، با شماره 2901480- 0251 و علاقه‌مندان برای تهیه این شماره از دوفصلنامه می‌توانند با اداره نشر و ویرایش پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به شماره 2906030- 0251 تماس حاصل نمایند.