مرکز پژوهش‌های اسلامی حوزه و دانشگاه در نجف اشرف تاسیس می‌شود.

۳۱ فروردین ۱۳۸۸ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۵۹۰۸ اخبار

مرکز پژوهش‌های اسلامی حوزه و دانشگاه در نجف اشرف تاسیس می شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از خبرگزاری‌رسا ، مرکز تخصصی «پژوهش‌های اسلامی حوزه و دانشگاه» به همت موسسه معارف اسلامی الغری و با موافقت وزارت علوم عراق در نجف اشرف تاسیس می شود.
حجت الاسلام و المسلمین شیخ قاسم هاشمی دبیر کل موسسه معارف اسلامی الغری نجف با ذکر خبر فوق گفت : شورای این مرکز اسلامی را 10 تن از استادان حوزه و دانشگاه تشکیل می دهند.
وی افزود : مرکز پژوهش‌های اسلامی حوزه و دانشگاه مرکز مستقلی است که با استفاده از مشترکات بین حوزه و دانشگاه فضای علمی و پژوهشی جدیدی را با هدف خدمت به ملت و کشور ایجاد می کند.
هاشمی که ریاست این مرکز را نیز بر عهده خواهد داشت با اشاره به اهداف مرکز پژوهش‌های اسلامی تصریح کرد : تلاش جهت تقریب مذاهب و ادیان از طریق برگزاری همایش‌ها و نشست‌های مختلفی که اعتماد پیروان مذاهب و ادیان را در پی داشته باشد از مهم‌ترین اهداف این مرکز علمی است.
دبیر کل موسسه الغری اظهار داشت : فوق دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مدارج علمی این موسسه است.