پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اولین همایش علمی روش شناسی تحقیق در رهبری و مدیریت اسلامی شرکت کرد؛

اولین همایش علمی روش شناسی تحقیق در رهبری و مدیریت اسلامی با حمایت برخی از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در تاریخ 20/3/87 در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که از حامیان اصلی این همایش بود نیز حضوری برجسته داشت؛ به طوری که ارائه مقاله مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه با عنوان "تبیین هستی شناسی و معرفت شناختی دو رویکرد آشوبناکی و فلسفه اسلامی در مطالعات سازمانی" و برگزاری نمایشگاهی از آثار منتخب پژوهشگاه در این همایش نشان از توانمندی بالای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مباحث مدیریت و رهبری اسلامی دارد.
گفتنی است در مراسم اختتامیه این همایش، با اهدای لوح تقدیر توسط هیات رئیسه همایش، از مقاله مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تقدیر و تشکر گردید.