مراسم نکوداشت چهلمین روز درگذشت استاد فقید دکتر علیمحمد کاردان برگزار می‌شود

مداد العلما أفضل من دماء الشهدا

مراسم نکوداشت دکتر علیمحمد کاردان جهت پاسداشت زحمات این استاد فرهیخته، اندیشمند وارسته، چهره ماندگار عرصه تعلیم  و تربیت کشور در اربعین فقدانش برگزار می‌شود.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، سازمان سمت و موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره) مراسم نکوداشتی به مناسبت چهلمین روز درگذشت استاد فقید دکتر علیمحمد کاردان را برگزار می‌نماید.

زمان: چهارشنبه 17 بهمن 1386 ساعت 10 تا اذان ظهر
مکان: تالار کوثر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، واقع دربزرگراه شهید دکترچمران ـ خ جلال آل احمد ـ روبروی کوی نصر ـ دانشکده روان شناسی وعلوم تربیتی

استاد دکتر علی محمد کاردان، استاد ممتاز دانشگاه تهران و چهره ماندگار رشته تعلیم وتربیت، در سن 80 سالگی بدورد حیات گفت. ایشان بنیان‌گذار رشته روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و از شاگردان ژان پیاژه بود.