محققان نروژی خواستار انجام پروژه‌های مشترک با پژوهشگاه شدند

دو تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه اسلو، در جلسه‌ای مشترک با اعضای هیأت علمی گروه حقوق و جامعه‌شناسی پژوهشگاه، در روز 3 آبان ماه سال جاری، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه، نخست حجت‌الاسلام والمسلمین حکیمیان مدیر گروه حقوق پژوهشگاه به معرفی پژوهشگاه پرداخت و سپس به پرسشهای میهمانان در خصوص رسالتهای پژوهشگاه و همچنین صلح از منظر فقه امامیه پاسخ گفت. سپس حجت‌الاسلام والمسلمین بستان، نقش تعلیمات دینی در برنامه آموزشی ایران را تبیین نمود و دیدگاه‌های اسلامی و فمینیستی رایج در غرب را در ارتباط با آموزش مورد ارزیابی قرار داد. و در پایان حجت‌الاسلام والمسلمین سروش از پژوهشگران گروه حقوق پژوهشگاه، به پرسشهای محققان نروژی درباره آموزش در سطوح مختلف حوزه پاسخ گفت.
محققان نروژی نیز با ابراز خوشحالی از حضور در این جلسه و آشنایی با پژوهشگاه و اهداف آن، ابراز امیدواری کردند که در آینده‌ای نزدیک (ماه ژانویه) با پیشنهاد همکاری برای انجام پروژه‌های مشترک با پژوهشگاه، به ایران سفر کنند. اعضای هیأت علمی دانشگاه اسلو همچنان بر علاقمندی دانشگاه خود برای حفظ ارتباط با پژوهشگاه تأکید نمودند.
در پایان این دیدار، میهمانان نروژی، از نمایشگاه آثار و کتابخانه پژوهشگاه بازدید نمودند.