آزمون پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی روان‌شناسی عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود

آزمون پذیرش دانشجوی مقطع دکتری روان‌شناسی عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روزهای پنجشنبه و جمعه 3و4 آبان ماه سال جاری در قم برگزار می‌شود.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پس از دریافت مجوز برگزاری این دوره از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اطلاع‌رسانی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و دانشگاه‌های سراسر کشور از داوطلبین واجد شرایط ثبت نام به عمل آورد. گفتنی است در این دوره مجموعاً 49 نفر ثبت‌نام نمودند که روزهای پنجشنبه و جمعه 3و4 آبان ماه از ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر در محل جامعه العلوم اسلامیه قم آزمون کتبی خواهند داشت. پذیرفته‌شدگان این آزمون پس از انجام مصاحبه در نیم‌سال دوم تحصیلی 87 ـ 86 مشغول به تحصیل خواهند شد.
همچنین این مرکز در سال گذشته دانشجویانی را در مقاطع دکتری رشته‌های «اقتصاد اسلامی» و «علوم قرآن و حدیث» پذیرش نمود و امسال نیز افزون بر برگزاری آزمون «دکتری روان‌شناسی عمومی»، آزمون «دکتری جامعه شناسی» را در هفته گذشته برگزار نمود.