برگزاری آزمون پذیرش دکتر ای تخصصی روان شناسی عمومی و علوم اقتصادی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

آزمون پذیرش دکترای تخصصی روان شناسی عمومی و علوم اقتصادی با گرایش اقتصاد اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دیروز جمعه 22 خرداد ماه با حضور نماینده سازمان سنجش برگزارشد.
 به گزارش واحد خبر روابط عمومی، براساس اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این آزمون تعداد 45 نفر دواطلب شرکت کردند که از این تعداد حداکثر در هر رشته 5 دانشجو پذیرفته می شود.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمود طیب حسینی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی گفت: بعد از مشخص شدن نتایج آزمون کتبی، دو برابر ظرفیت پذیرش، از داوطلبان جهت مصاحبه دعوت می شود و اسامی پذیرفته شدگان نهایی تا نیمه نخست شهریور اعلام خواهد شد.