جلسه تشکیل بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

روز يك شنبه گذشته 17 خردادماه، جلسه انتخاب هيأت امناي بنياد خيرين حامي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در اين جلسه كه با حضور تعدادي از خيرين نام آشناي قم برگزار شدآقايان حاج حسين اشعري به عنوان رئيس هيأت امنا، حاج محمود برقعي به عنوان نائب رئيس و دكتر عبدالله توكلي به عنوان منشي هيأت امناي بنياد خيرين حامي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه انتخاب شدند.
همچنين آقايان حاج حسن بزرگ قمي، حاج عباس محرابي، حاج اصغر صيادي، حاج محمد امامي و حجت الاسلام و المسلمين نظري به عنوان اعضاي اصلي هيأت مديره انتخاب شدند.
گفتني است هدف از تشكيل بنياد خيرين حامي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بهره گيري از توانمندي هاي مادي و معنوي خيرين و تشويق و ترغيب نيكوكاران و نيك انديشان در تقويت و گسترش زير ساخت هاي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.