برگزاری نشست علمی «کوفه و جریان تشیع در ارتباط با قیام مسلم»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشگاه بین المللی المصطفی(صلوات الله علیه) نشست علمی «کوفه و جریان تشیع در ارتباط با قیام مسلم» را در روز پنج شنبه 21 آبان برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی تبیین عملکرد شیعیان کوفه دربرخورد با قیام مسلم و پاسخ گویی به شبهات مطرح شده است.

سخنران این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین هدایت پناه استادیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

نشست علمی یاد شده فردا پنج شنبه 21 آبان از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه بین المللی المصطفی(صلوات الله علیه) واقع در قم، بلوار امین، سه راه سالاریه، مجتمع امین، بلوک سه، طبقه سوم برگزار می شود.