برگزاری نشست علمی«تحولات اخیر غرب در روابط پیش از ازدواج»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «تحولات اخیر غرب در روابط پیش از ازدواج» را در روز دوشنبه 24 اسفند برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی دنیای غرب در زمینه روابط پیش از ازدواج همراه با آسیب های این گونه روابط است.

مراحل روابط پیش از ازدواج در غرب، فواید خودمهارگری در روابط پیش از ازدواج (جسمانی، روانی، تحصیلی، اقتصادی و خانوادگی) و ازدواج بهترین الگوی روابط دو جنس و آثار و پیامدهای مثبت آن از جمله محورهای اصلی این نشست است که توسط دکتر مسعود جان بزرگی دانشیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار ارائه می شود.

نشست علمی یاد شده روز دوشبنه 24 اسفند از ساعت 10 تا 12 در محل جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت درآن برای کلیه علاقه مندان آزاد است.

شایان ذکر است در حاشیه این نشست علمی از کتاب «بازگشت غرب به عفاف» نیز رونمایی می شود.