برگزاری جلسه نقد کتاب «مدیریت منابع انسانی با نگرش اسلامی»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن علمی مدیریت اسلامی، جلسه نقد کتاب «مدیریت منابع انسانی با نگرش اسلامی» را امروز دوشنبه 24 اسفند برگزارمی کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، کتاب «مدیریت منابع انسانی با نگرش اسلامی» در دو جلد توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه چاپ و منتشر شده است. این جلسه با حضور دکتر عبدالله توکلی استادیار گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه ودانشگاه که یکی از مؤلفان کتاب «مدیریت منابع انسانی با نگرش اسلامی» است؛‌ برگزار می شود و دکتر محمدتقی نوروزی عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به عنوان ناقد در جلسه حضور دارد.

دبیر علمی جلسه نقد یاد شده دکتر محمدی نسب عضو هیات علمی دانشگاه قم است.

جلسه نقدکتاب «مدیریت منابع انسانی با نگرش اسلامی» امروز دوشنبه 24 اسفند از ساعت 19 تا 21 در محل ساختمان انجمن های علمی حوزه علمیه قم به نشانی بلوار جمهوری، کوچه شماره 2 برگزار می شود.