برگزاری نشست علمی «اعتبار سنجی خطبه هشتادم نهج البلاغه»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری واحد پژوهش جامعه الزهرا سلام اله علیها نشست علمی «اعتبار سنجی خطبه هشتادم نهج البلاغه» را در روز شنبه 8 خرداد برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی هدف از برگزاری این نشست علمی، اعتبار سنجی انگاره زن ستیزی امام علی علیه السلام با تأکید بر خطبه هشتادم نهج البلاغه است.

نقد زن ستیزی در اسلام و بینش علوی و تبیین دیدگاه گفتمانی در تحلیل گفتار امام علی علیه السلام در باره زنان خروجی مورد انتظار این نشست علمی است.

ارایه شواهدی دال بر جعلی بودن فرازی از خطبه هشتادم نهج البلاغه درباره زنان و تبیین دیدگاه گفتمانی در مطالعات تاریخی از جمله محورهای اصلی این نشست علمی است که توسط خانم ناهید طیبی پژوهشگر جامعه الزهرا سلام اله علیها ارائه می شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حسینیان مقدم استادیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد در این نشست علمی حضور دارد.

نشست یاد شده روز شنبه 8 خرداد ماه از ساعت 7.30 تا 9.30 صبح در سالن نشست های علمی ساختمان پژوهش جامعه الزهرا سلام اله علیها برگزار می شود.