برگزاری جلسه دفاعیه رساله دکتری با عنوان «بررسی خلاقیت از دیدگاه اسلامی»

جلسه دفاعیه رساله دکتری دانشجوی مقطع دکتری رشته فلسفه تعلیم و تربیت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان «بررسی خلاقیت از دیدگاه اسلامی» در روز دوشنبه 4 مرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، این رساله، کاری از جواد مداحی دانشجوی مقطع دکتری رشته فلسفه تعلیم و تربیت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد داودی استادیار گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان استاد راهنما و دکتر محمد فتحعلی خانی استادیارگروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر سیدعلی حسینی زاده استادیار گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان اساتید مشاور این رساله می باشند.

شایان ذکر است این جلسه روز دوشنبه 4 مرداد از ساعت 8 تا 10 صبح در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می شود.