برگزاری نشست علمی تخصصی با موضوع «گفتمان شناسی درباره صلح امام حسن علیه السلام»

۰۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۵ کد : ۳۳۵۹۴ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشکده حج و زیارت نشست علمی «گفتمان شناسی درباره صلح امام حسن علیه السلام» را فردا یک شنبه 7 آذر برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی بررسی و نقد گزارش های مختلف در باب صلح امام حسن علیه السلام و شناسایی جریان ها وگفتمان ها در این زمینه می باشد که توسط دکتر منصور داداش نژاد استادیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.

پاسخ بدین سئوال اصلی که پشتوانه فکری و ایدئولوژیک گفتمان های رقیب در موضوع صلح امام حسن علیه السلام چه بوده و خود را در گزارش ها چگونه نشان داده است؟ در این نشست تخصصی داده خواهد شد.

نشست علمی یادشده فردا یک شنبه 7 آذر از ساعت 10 تا 12 در محل پژوهشکده حج و زیارت به نشانی خیابان چهارمردان، سه راه سجادیه برگزار می شود.

آخرین ویرایش۰۶ آذر ۱۳۹۵