انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه هرمزگان

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه هرمزگان به منظور توسعه همکاری ها و ارتقاء سطح تعاملات علمی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، فراهم نمودن و تسهیل ظرفیت های لازم در جهت بهره مندی طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، کتابخانه‌ای، ارتباطات بین المللی و سایر ظرفیت های موجود از اهم موضوعات این تفاهم نامه است.

همچنین تبادل نظر و مشارکت علمی پیرامون مطالعه و شناسایی اولویت های تحقیقاتی جهت هدایت و تبیین طرح های تحقیقاتی مشترک، همکاری و فراهم نمودن بسترهای لازم جهت ایجاد و تقویت همکاری علمی متخصصان دانشگاه و پژوهشگاه در انجام امور پژوهشی و طر ح های فناورانه و همکاری طرفین در برگزاری دوره های آموزشی، همایش ها، سمینارهای علمی و بازدیدهای پژوهشی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دیگر موضوعات همکاری در این تفاهم نامه است.

مدت این تفاهم نامه از زمان امضای آن دو سال شمسی می باشد و تمدید آن منوط به موافقت طرفین است.

سند علمی یاد شده روز یکشنبه 5 دی ماه سال جاری به امضای حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر علی اکبر شیخی فینی رئیس دانشگاه هرمزگان رسید.