پیام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت درگذشت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

انالله و اناالیه راجعون

image.aspx?t=bank&n=hashemi.jpgارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی عالم جلیل القدر، سیاستمداری هوشمند، مبارز خستگی­ناپذیر و یار دیرین حضرت امام خمینی(ره) و رهبری معظم انقلاب و یکی از استوانه های نظام اسلامی، ضایعه ای غمبار برای ایران اسلامی است.

مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است. امروز انقلاب، ستونی سترگ، ملت، قهرمانی متعهد و جهان، صدایی خردورز را از دست داد.

اعضای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه فردا سه‌شنبه 21 دی ماه در کنار ملت بزرگ ایران، با شرکت در مراسم تشییع ایشان، مراتب قدردانی خود را نسبت به این شخصیت بزرگوار به نمایش خواهند گذاشت.

روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه