برگزاری جلسه دفاعیه پایان نامه با عنوان «گونه شناسی نگرش عاشورایی در تذکره الشهداء شریف کاشانی»

جلسه دفاعیه پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان « گونه شناسی نگرش عاشورایی در تذکره الشهداء شریف کاشانی» امروز چهارشنبه 27 بهمن برگزار می شود.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، این پایان نامه کاری از احسان جعفرپور دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات تاریخ تشیع است که با هدف تبیین ویژگی ها و شاخص های نگرشی اخبار عاشورایی شریف کاشانی، نگرش عاشورایی او را براساس کتاب تذکره الشهداء بررسی و گونه شناسی می کند و می کوشد تا این پرسش را پاسخ دهد که شریف در کتاب تذکره الشهداء با چه نگرش هایی اخبار عاشورایی را ذکر کرده است؟

استاد راهنمای این پایان نامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حسینیان مقدم و استاد مشاور آن حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی صادقی کاشانی است.

شایان ذکر است جلسه دفاعیه یاد شده امروز چهارشنبه 27 بهمن از ساعت 13:30 در اتاق جلسات شماره دو پژوهشگاه واقع در ساختمان پژوهشکده ها برگزار می شود.