برگزاری نشست علمی «امکان سنجی و ضرورت یابی طراحی شبکه ملی تکافل اجتماعی»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «امکان سنجی و ضرورت یابی طراحی شبکه ملی تکافل اجتماعی» را در روز سه شنبه 10 اسفند برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، کنکاشی در مفهوم تکافل اجتماعی و بررسی مبانی نظری آن، بررسی وضعیت موجود نهادهای خیریه و عدم ایفای نقش مطلوب در رفع فقر و محو آن متناسب با ظرفیت بالقوه وجوه خیریه از مهمترین محورهای مورد بحث در این نشست علمی است که توسط حجج الاسلام و المسلمین دکتر سیدرضا حسینی استادیار و مدیرگروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی استادیار گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.

چگونگی ساز و کار طراحی شبکه ملی تکافل اجتماعی از جمله سئوالات اصلی این نشست علمی است که توسط سخنرانان طرح و پاسخ داده خواهد شد.

شایان ذکر است که حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد داوری استادیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد در جلسه علمی یاد شده حضور دارد.

این نشست علمی، روز سه شنبه 10 اسفند از ساعت 10:30 تا 12 در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می شود.

کلید واژه ها: خبر اقتصاد ایران اقتصاد اسلامی نشست علمی گروه اقتصاد تکافل