برگزاری نشست علمی با موضوع «تدریس فقه حقوق بشر»

۰۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۵۵۰۶ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری کمیسیون حقوق بشر اسلامی نشست علمی با موضوع «تدریس فقه حقوق بشر؛ بایسته ها و چالش های فراروی»‌ را در روز شنبه 9 دی برگزار می کند.

به گزارش و احد خبر روابط عمومی، در این نشست علمی همچنین نقد و بررسی «کتاب نظام حقوق بشر اسلامی تقریرات درس فقه حقوق بشر» نیز انجام می شود.image.aspx?t=bank&n=%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%20%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82.png

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد ارسطا، استاد حوزه علمیه و استادیار پردیس فارابی دانشگاه تهران، به عنوان ارائه کننده و حجج الاسلام و المسلمین سیدجواد ورعی دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر سعید رهایی استادیار دانشگاه مفید به عنوان ناقد در این نشست علمی حضور خواهند داشت.

نشست علمی یاد شده در روز شنبه 9 دی از ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و دبیر علمی آن هم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین طالبی دانشیار فلسفه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

آخرین ویرایش۰۵ دی ۱۳۹۶