بازدید مدیر عامل و معاونان بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

مدیرعامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و هیأت همراه امروز چهارشنبه 27 دی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.image.aspx?t=bank&n=qods%20razavi1.JPG

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرویان حسینی به همراه معاونین پژوهشی، اداری و مالی و رئیس نمایندگی این بنیاد در قم امروز چهارشنبه 27 دی با حضور در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که معاون توسعه مدیریت و منابع و برخی از مسئولان پژوهشگاه نیز حضور داشتند دو طرف بر تعمیق همکاری های دوجانبه تأکید کردند.

همکاری در طرح ملی «مدل مفهومی حجاب عفیفانه»، حضور اعضای هیأت علمی پژوهشگاه حوimage.aspx?t=bank&n=qods%20razavi2.JPGزه و دانشگاه در شورای های علمی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، ارزیابی آثار و مقالات بنیاد توسط اعضای هیأت علمی پژوهشگاه، مشارکت پژوهشگاه در برگزاری کرسی های نظریه پردازی، برگزاری آموزش های کوتاه مدت و تبادلات کتابخانه ای از اهم موضوعات مطرح شده از سوی مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی بود.

حجت الاسلام والمسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با استقبال از افزایش همکاری های دوجانبه خواستار انجام هماهنگی های لازم قبل از اجرای طرح های پژوهشی مشترک، مشخص نمودن عناوین کرسی های نظریه پردازی و دوره های آموزشی مورد نیاز بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی شد.

همچنین رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مهم شمردن تبادلات کتابخانه ای و موضوع سبک زندگی، بر همکاری کامل در زمینه تأمین اساتید دوره های آموزشی مورد تقاضای بنیاد تأکید کرد.

در پایان این دیدار تفاهم نامه همکاری ای آماده شد که در آینده ای نزدیک به امضای رؤسای دو مرکز می رسد.