برگزاری کرسی ترویجی «سیر مقتل نگاری تا پایان قرن سوم»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و جامعه الزهرا(سلام ا...علیها) کرسی ترویجی «سیر مقتل نگاری تا پایان قرن سوم» را در روز چهارشنبه 25 بهمن برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، ارائه دهنده این کرسی ترویجی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حسینیان مقدم دانشیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است و دکتر مصطفی صادقی عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی به عنوان ناقد و سرکار خانم هاجر رضایت پژوهشگر جامعه الزهرا (سلام ا...علیها) به عنوان دبیر علمی در این کرسی ترویجی حضور دارند.

گفتنی است این جلسه علمی فردا چهارشنبه 25 بهمن از ساعت 10 تا 12 در جامعه الزهرا(سلام ا...علیها) واقع در خیابان بوعلی برگزار می شود.