سخنرانی عضو هیأت علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اولین همایش ملی علوم رفتاری و اسلامی

اولین همایش ملی علوم رفتاری و اسلامی با مشارکت انجمن مدیریت رفتار سازمانی ایران و انجمن مشاوره ایران روز پنج شنبه 10 اسفند در دانشگاه اردکان برگزار گردید.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، دکتر ابوالفضل گائینی استادیار و مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و عضو انجمن مدیریت رفتار سازمانی ایران، دکتر لیلا حبیبی عضو هییت مدیره انجمن رفتار سازماني ایران و دکتر محمد حسین فلاح روانشناس در حوزه اسلامی از سخنرانان اصلی این همایش بودند.

هدف کلیدی این همایش تحلیل، هم اندیشی و گفتمانimage.aspx?t=bank&n=gaeeini.jpg سازی چالش های رفتاری در حوزه های علوم رفتاری با رویکرد اسلامی بود.

در این همایش از مجموع 266 مقاله از پژوهشگران سراسر کشور، 222 مقاله مورد پذیرش گردید که از آن تعداد 7 مقاله برتر در حوزه های همایش به عنوان مقاله برتر انتخاب گردید و مورد تقدیر قرار گرفت، همچنین از مجموع 55 مقاله پوستری، 2 پوستر برتر انتخاب شد.

گفتنی است دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه یزد، دانشگاه میبد، سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، دانشگاه فنی و حرفه ای یزد، استانداری یزد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، هیات ورزش های همگانی، ISC، سیویلیکا به عنوان مجامع علمی و اجرایی حامی اولین همایش ملی علوم رفتاری و اسلامی بودند.