برگزاری نشست علمی تخصصی «اخلاق کاربردی و مدیریت کسب و کار»

انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مشارکت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و خانه اندیشمندان علوم انسانی، نشست علمی تخصصی «اخلاق کاربردی و مدیریت کسب و کار» با رویکرد اسلامی را در روز سه شنبه 18 دی برگزار می‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

دکتر محمدتقی اسلامی، مدیر گروه پژوهشی اخلاق در پژوهشکده اخلاق و معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سخنران این نشست علمی است و دکتر عبداله توکلی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و نائب رئیس انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی و امیر حسین‌زاده پژوهشگر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد در جلسه حضور دارند.

image.aspx?t=bank&n=poster%20kasbokar.jpg

دبیر علمی جلسه یادشده دکتر حسن عابدی جعفری رئیس انجمن مدیریت رفتار سازمانی است. این نشست علمی روز سه شنبه 18 دی از ساعت 15 تا 17 به نشانی تهران، خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، نبش ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی سالن خیام برگزار می‌شود.

ضمناً ‌برای شرکت کنندگان، گواهی نامه رسمی از سوی انجمن مدیریت رفتار سازمانی صادر می‌شود.