بیانیه ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت حماسه 22 بهمن

بسم الله الرّحمن الرّحیم

انقلاب اسلامی ایران تبلور اراده الهی توسط مردمی است که در راستای مجاهدان صدر اسلام پیروزی بدر ،شجاعت احد، مقاومت خندق و گذشت وعطوفت فتح مکه را خلق کردند. بار دیگرجهان شاهد یک جامعه واحد انقلابی شد که بالندگی حرکت خود را با مقاومت در برابر شیاطین عالم به نمایش گذاشت تا اعلام دارد که هنوز خمینی و نهضت کفر ستیزش با همان صلابت دهه شصت در زیر بیرق حسینی در تحت زعامت فرزند برومند امام، خامنه‌ای استوار بدون هیچ واهمه‌ای به پیش می‌رود تا این حرکت محمدی به قائم آل محمد سپرده شود. حرکت ایران، یکپارچه فریادی بر جبهه کفر وشیطان بود که ما با گام‌های استوارمان تا ساحل مدیترانه رسیدهایم و مانده راه را نیز با همان صلابت خواهیم آمد که ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص.

اینجانب وظیفه خود می‌دانم تا به رهبر معظم انقلاب  بهره‌مندی از چنین مردم ولایتمداری را تبریک گفته و بر این همه بزرگی و مقاومت تحسین نمایم. تبریک بر این اراده‌های پولادین که در چهلمین سال انقلاب همان شور و شفعف برآمده از عقلانیتی را آفریدند که همراهان و پا در رکابان راه ائمه هدی در حفاظت از مکتب پر فروغ امامیه آفریدند. پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پاسداشت رشادت‌های شهیدان انقلاب اسلامی و محافظان این بزرگ راه را ترویج این مکتب با آفرینش آثاری از تراث رهبران این  نهضت محمدی می‌داند و بر انجام این رسالت با مضاعف کردن کوشش تاکید می‌ورزد.

خدمتگزار خادمین مکتب محمدی؛ علی محمد حکیمیان 1397/11/22