حضور مسئولان مرکز مطالعات راهبردی حوزه‌های علمیه در پژوهشگاه

صبح امروز چهارشنبه 22 اسفند جلسه‌ای میان مسئولان پژوهشگاه با مسئولان مرکز مطالعات راهبردی حوزه‌های علمیه در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیمحمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه، ضمن خیر مقدم به مهمانان، بر توسعه همکاری‌های علمی پژوهشگاه با مرکز مطالعات راهبردی حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

همچنین در این جلسه که معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری، معاون توسعه مدیریت و رؤسای پژوهشکده های علوم اسلامی و علوم اجتماعی پژوهشگاه نیز حضور داشتند زمینه‌های همکاری میان دو مرکز مورد بررسی قرار گرفت.image.aspx?t=bank&n=rahbordi%20hoze.JPG

گفتنی است مرکز مطالعات راهبردی حوزه‌های علمیه مسئولیت تهيه و تنظيم مأموريت، چشم‌انداز، سياست‌هاي كلان و سند راهبردي حوزه علميه و ارزيابي آن با همكاري مراكز مديريت و پيشنهاد آن به شوراي عالي حوزه‌هاي علميه، رصد مشكلات بنيادي، فرصت‌ها و تهديدهاي پيش روي حوزه علميه و ارائه راه‌حل‌هاي مناسب و رصد دائم نيازهاي جامعه و نظام اسلامي مرتبط با مأموريت‌هاي حوزه علميه و انطباق آن با خروجي‌هاي حوزه و ارائه گزارش از مطالعات انجام‌شده به مراجع ذي‌ربط، جهت اصلاح يا تكميل برنامه‌ها را برعهده دارد.

همچنین آينده‌پژوهي حوزه علميه، بررسي و تعيين الگوي تعامل حوزه علميه با نظام اسلامي، با تأكيد بر انتظارات جامعه و نظام اسلامي از حوزه‌هاي علميه، با همكاري مراكز مديريت حوزه‌هاي علميه و  ترويج فرهنگ كلان‌نگري، تحول‌خواهي، جامع‌نگري و تفكر راهبردي در حوزه‌هاي علميه از دیگر وظایف این مرکز راهبردی است.