اولین جلسه کمیته تخصصی علوم انسانی به میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه «کمیته تخصصی علوم انسانی» با حضور نمایندگان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منطقه 4 پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

DSC01872.JPG

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اولین جلسه «کمیته تخصصی علوم انسانی» با حضور نمایندگان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منطقه 4 پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز یکشنبه 9 تیر سال جاری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

ششمین کمیته تخصصی دبیرخانه منطقه 4 پژوهشی کشور با عنوان «کمیته تخصصی علوم انسانی» که هدایت آن به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واگذار شده است با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان های همدان، مرکزی، قزوین و قم برگزار شد.

در این جلسه نماینده دانشگاه بین المللی امام خمینی قروین، دانشگاه بوعلی همدان، دانشگاه ملایر، دانشگاه نهاوند، دانشگاه سیدجمال الدین اسد آبادی، دانشگاه اراک، دانشگاه تفرش، دانشگاه محلات،دانشگاه قم، جامعه المصطفی، دانشگاه علوم و معارف اسلامی قم، دانشگاه حضرت معصومه (س)، دانشکده علوم و معارف قرآنی قم و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حضور داشتند.