نشست جایگاه عدالت اجتماعی در سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار می شود

%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%20%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%20%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%20.jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، گروه علوم سیاسی این پژوهشگاه با همکاری مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در راستای ارتقا و تکمیل سند اولیه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، نشست «جایگاه عدالت اجتماعی در سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» را برگزار می­ کند.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شجاعیان عضو هیئت علمی و مدیر گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید سجاد ایزدهی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید کاظم سید باقری سخنرانی می ­کنند.

این برنامه علمی روز سه شنبه ۱۶ مهر سال جاری از ساعت ۱۳ تا ۱۵در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی واقع در قم، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار می­ شود.